ΝΕΑ

  Αρχική/ΝΕΑ
Σας προσκαλούμε σε Ημερίδα με θέμα: «Ανταγωνιστικά Προγράμματα της Ε.Ε. και Τοπική Αυτοδιοίκηση – Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες ΟΤΑ». Η ημερίδα διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Στο αμφιθέατρο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη  1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ, ημερίδα με θέμα "Πολιτιστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στον Δήμο Λαρισαίων με διαδραστικό χαρακτήρα".

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 17:24

8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ARTFOOLS

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας / Artfools διεξάγεται κάθε χρόνο περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου στη Λάρισα, από την μη κερδοσκοπική εταιρεία για τον πολιτισμό «artfools», με την επωνυμία Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας / Αrtfools.

Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Τυρνάβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τη στήριξη της του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων, προκηρύσσουν τον 13ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ– ΛΑΡΙΣΑ» με τους παρακάτω όρους:

Εορτασμός Απελευθέρωσης της Λάρισας από την γερμανική κατοχή 23η Οκτωβρίου 1944

Ξεκινούν τα μαθήματα Φωτογραφίας στο φωτογραφικό εργαστήρι του Χορίαμβου την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ.(Γαληνού 5 & Φαρμακίδου).

Το έργο του Πλάτωνα, «Απολογία Σωκράτη» θα παρουσιαστεί από το ΚΘΒΕ, με την υποστήριξη του Σωματείου «Διάζωμα», στα αρχαία ελληνικά (με υπότιτλους), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα.

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 17:17

Γιορτή Πηνειού 2015

Το Φεστιβάλ Πηνειού φέτος αλλάζει και αποκτά έναν αέρα ευρωπαϊκό!

Και αυτό γιατί ένα φεστιβάλ πρέπει να συνιστά κάτι εξαιρετικό, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, δημιουργεί ειδική ατμόσφαιρα, η οποία πηγάζει από την ποιότητα της τέχνης και των δημιουργών που συμμετέχουν αλλά και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και όχι φιλοξενώντας ενημερωτικά περίπτερα και ατάκτως ερριμμένα δρώμενα που απλώς λάμβαναν χώρα δίπλα στο ποτάμι.

FaLang translation system by Faboba